Boende

Quality Hotel Frösö Park är Norrlands sportiga hotell och mötesplats. Här kan du mötas, svettas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba. Vi erbjuder ett personligt möteshotell med både hög och låg puls. Här finns 350 bäddar och 10 sviter — de flesta med en storslagen utsikt över Storsjön och den jämtländska fjällvärlden.

Kontakt

Telefon: 063-16 50 00
E-post: q.frosopark@choice.se

Luxury-Suite004

Boende

Quality Hotel Frösö Park är ett designhotell med en både spännande och genomtänkt inredning. Reception, festvåning och restaurang består av en stor öppen yta där utsikten mot Storsjön och fjällen ständigt är närvarande. Vi har 139 generösa hotellrum varav 10 sviter med stora fönster.

FrosoHotelSpa022

SPA

Vårt 1 200 kvadratmeter spa är både inbjudande och välgörande. Njut av inomhus- och utomhusbad, torr- och ångbastu och en rad olika behandlingar.

Anna_Emil

Sport

Alla hotellgäster tränar fritt i vårt fullskaliga gym. Vill du träna utomhus finns flera löp-, skid- och trailrundor. Dessutom har vi ett uppskattat utegym och en hinderbana.

Om oss

Frösö Park Arena är en av Norrlands största kongress-, mäss- och evenemangscenter. Tre minuter från Åre Östersund Airport och tio minuter från Östersund.

Adress

Frösö Park Arena AB
Stockevägen 52
832 56 Frösön

Kontakt och förfrågan

Fredrik Fortkord
+46 (0)70-441 58 51
fredrik@frosoparkarena.se