Skip to content

CONGRESS, EXHIBITION & EVENT

Oavsett om du ska anordna ett mindre kundevent eller en gala har vi lokalen som passar. Vi tar emot allt från 100 till 3 500 gäster och erbjuder hög säkerhet och personlig service för den stora internationella kongressen, branschmässan eller konserten. För både nationella eller internationella grupper är närheten till flygplatsen en stor fördel. Dessutom finns ett högklassigt designhotell med stor kapacitet på området.

CONGRESS

Frösö Park Arena kan erbjuda lokaler för både stora och små möten. Våra lokaler kan anpassas för gruppens storlek och vi kan hantera flera större seminarier parallellt. Vi kan under större kongresser erbjuda flera föreläsningssalar, utställning  och lunchservering samtidigt. För större rikstäckande kongresser är närheten till flygplatsen ibland avgörande.

EXHIBITION

Våra enorma lokalytor och öppningsbara väggar gör vår arena unik för just mässor och utställningar. Att vi på området även kan erbjuda en bra service med fint boende och mat samt stora parkeringsytor bäddar för ett lyckat evenemang.

Eftersom arenan har en stor yta som är inhägnad så kan man dessutom beroende på årstid välja att lägga en del av mässområdet utomhus men ändå hålla ihop det med allt som sker inomhus eftersom vi har öppningsbara väggar.

EVENT

När vi kommer till större företagsevent, galor eller konserter är oftast problemet att hitta en arena som är godkänd för större grupper och där samtliga kan äta eller sitta i samma lokal. Vi kan på våra 4000 kvm ta in totalt 3500 personer och kan dessutom servera 3-rätters middag till över 1600 personer. Vi har även garderob för 2500 personer och totalt 26 toaletter varav 8 är handikappanpassade.

Address

Frösö Park Arena AB

Stockevägen 52

SE-832 56 Frösön

E-mail

fredrik@frosoparkarena.se

Phone

+46 (0)70-441 58 51

Online